Vita cu ardei dulce-acrisor

de Oana in Vita, 11 Mai 2013 | 5143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de vrabioara de vita
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu unt
  • sare si piper
  • Garnitura:
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 1 ceapa mare
  • o lingura cu zahar
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu ardei dulce-acrisor:

Carnea se condimenteaza cu sare si piper. Se incinge uleiul, se pune carnea si usturoiul intreg, zdrobit, cu tot cu coaja. Cand incepe sa se rumeneasca se intoarce si pe partea cealalta si se mai lasa putin. Se adauga la final untul si cu ajutorul unei linguri se stropeste carnea cu sosul obtinut. Se scoate carnea si sosul si se tine acoperita, la cald.

Ardeiul gras se taie fasii iar ceapa se taie solzisori. In tigaia in care s-a facut carnea se inabusesc ardeiul cu ceapa. Se adauga sare dupa gust si zaharul. Cand legumele incep sa se inmoaie se adauga otetul balsamic si se mai lasa 1 minut pe foc, amestecand din cand in cand.

Se serveste carnea impreuna cu ardeiul. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu ardei dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu sos de mustar